Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Maak kennis met Stephan Pieterse: Onze nieuwe bedrijfsleider in Breukelen​

Maak kennis met Stephan Pieterse: Onze nieuwe bedrijfsleider in Breukelen

Via deze willen wij jullie voorstellen aan Stephan Pieterse.

Sinds 1 september 2023 is Stephan bij ons aan de slag als bedrijfsleider. In deze functie gaat hij de operationele leiding op zich nemen en daarnaast de algemene bedrijfsleiding voeren op onze vestiging in Breukelen.

Stephan heeft bijna 30 jaar ervaring binnen de installatietechniek. Hij is op zijn 16e begonnen als leerling installatiemonteur. Na 10 jaar als monteur te hebben gewerkt is hij verschillende functies op kantoor gaan uitoefenen waarbij hij de laatste 12 jaar in de functie van (senior)projectleider heeft gewerkt.

Zijn ervaring binnen de branche en zijn opleidingen gaan zonder twijfel bijdragen aan de groei en professionaliteit van ons bedrijf in de regio Utrecht en omgeving.

De standplaats van Stephan is kantoor Breukelen. Vanuit hier is hij ook regelmatig onderweg naar projecten en klanten. Wil je kennismaken met Stephan? Bel dan gerust om een afspraak te maken.