Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

KlimaPlan heeft diverse certificeringen en keurmerken

 
NVKL erkenning

KlimaPlan is in het bezit van de NVKL-erkenning. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen en meer. Aan de NVKL-erkenning zijn de zakelijke geschillencommissie en de geschillencommissie voor consumenten gekoppeld. Als klant van een NVKL-lid kun je daar altijd op terugvallen.

                
 
VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat legt ons bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

 
F-gassen/Dekra

Bedrijven die werkzaamheden verrichten aan koelinstallaties met chemische koudemiddelen, dienen hiervoor gecertificeerd te zijn. De traditionele nationale STEK-erkenning is per 1 juli 2011 vervallen. Vanaf deze datum is een F-gassen bedrijfscertificaat wettelijk verplicht. Als een bedrijf niet beschikt over een geldig F-gassen certificaat, dan mogen geen (H)(C)FK handelingen worden verricht aan koelinstallaties. KlimaPlan beschikt over dit F-gassen certificaat.

 
NVKL/PED

Nieuwe drukvaten, leidingen of installaties met een toelaatbare druk van meer dan 0,5 bar dienen te voldoen aan de eisen van de Europese Richtlijn drukapparatuur PED (2014/68/EU). PED staat voor Pressure Equipment Directive. Deze richtlijn is van toepassing op het ontwerp, de fabricage, eindcontrole van individuele drukapparatuur en geïntegreerde samenstellen en druksystemen. KlimaPlan is PED gecertificeerd voor categorie I, II, III en IV.

 
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. Techniek Nederland vertegenwoordigt ongeveer 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.


Erkend leerbedrijf

KlimaPlan Klimaattechniek BV ziet net als de collega ondernemers in de techniek de tekorten aan goed geschoolde arbeidskrachten. Als erkend leerbedrijf leveren wij op deze wijze een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Wij begeleiden studenten, omscholers en bijscholers de vaardigheden zodat zij deze vaardigheden nadien zelf volledig zelfstandig in de praktijk kunnen brengen.

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

[contact-form-7 id="1508"]

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs.