Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Van kantoorpanden, retail, scholen en hotels tot en met sportlocaties en gezondheidszorg

Ondanks de verplichting van de overheid dat er verduurzaamd moet worden, zijn veel panden nog niet gereed voor de toekomst. KlimaPlan gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over mogelijkheden op het gebied van koeling, verwarming en de ventilatie. Uiteraard denken wij mee over de juiste wijze van aansturing en de subsidie mogelijkheden.

Totaalconcept in Klimaattechniek

Met de huidige technieken kunnen de installaties die vroeger alleen konden koelen ook verwarmen. Er hoeft dus geen sprake meer te zijn van 2 aparte systemen voor koelen en verwarmen. Je kan met een 1 systeem het gehele pand voorzien van de juiste temperatuur. Ook kun je via de bediening, PC of je mobiele telefoon het gehele systeem inzien en regelen. Vraag onze adviseurs wat voor u de beste oplossing zou zijn.

 

 
Doe onze DuurzaamheidsScan en krijg inzicht in:
  • Het huidige energielabel van al uw vastgoed
  • Besparingsmaatregelen per gebouw
  • Vereiste investering inclusief terugverdientijd
  • Mogelijke verbetering van het energielabel per bedrijfspand
  • De verwachte CO2-reductie van uw panden

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs.