Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Airco modellen

Van wandmodellen airco's tot luxe design airconditioning

Ons assortiment kenmerkt zich door de vele modellen en uitvoeringen en biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Belangrijk voor uw keuze is onder meer de vraag of u één (single-split) of meerdere ruimtes (multi-split, VRF) wilt koelen en of u deze ruimte(s) ook wilt verwarmen en/of wilt reinigen.

Wandmodellen airco's

Onze wandmodellen zijn lichte en compacte units die aan de wand worden gemonteerd. Hierdoor houdt u alle ruimte vrij voor uw inrichting. Alle door ons geleverde airco’s zijn te leveren in elke gewenste RAL kleur.

Lees meer
Designmodellen airco's

Een design airco moet comfort bieden, maar ook een lust voor het oog zijn. Precies zoals u het wilt hebben. In een effen kleur of in een hout-look. Alle door ons geleverde airco’s zijn te leveren in elke gewenste RAL kleur.

Lees meer
Vloermodellen airco's

Dit betreft een lichte en compacte unit die laag aan de wand gemonteerd kan worden en ook gedeeltelijk ingebouwd kan worden.

Lees meer
Plafond onderbouw modellen airco’s

Deze cassette airconditioningsystemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn in het plafond.

Lees meer
Casettemodellen airco’s

De cassette airconditioningsystemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn in het plafond. dient te zijn in het plafond.

Lees meer
Kanaalmodellen airco’s

Het kanaalmodel kan volledig worden weggewerkt in het plafond. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. Hierdoor houdt u alle ruimte over voor uw inrichting.

Lees meer
Computerruimte airco’s

Steeds meer bedrijven worden steeds meer afhankelijk van hun computer- c.q. serverruimte. De computerruimte vormt veelal het hart van een organisatie. Wij kunnen u perfect adviseren op het gebied van de juiste energiezuinige oplossing voor uw ruimte(s).

Lees meer
Multi-split modellen airco’s

Een multisplit systeem maakt het mogelijk om met één centraal buitendeel meerdere ruimtes zeer efficiënt te klimatiseren. Met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte. Verkrijgbaar met een kleine tot een grote capaciteit.

Lees meer
Luchtsokken

Luchtsokken geven een tochtvrije en gelijkmatige luchtverdeling, hebben een lage uitblaassnelheid en hoge circulatievoud. Luchtsokken zijn éénvoudig te reinigen, krimpvrij, geruisarm, geluiddempend en licht in gewicht. De luchtsokken zijn in diverse uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Lees meer
VRF Multi systemen

Een Multi systeem is een klimaatsysteem met één buitendeel en één leidingencircuit en wordt vertakt naar meerdere binnendelen. Anders gezegd, met één systeem kunt u verschillende ruimtes verwarmen of koelen.

Lees meer

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op of voor een afspraak met één van onze adviseurs.

[contact-form-7 id="1508"]

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs.