Airco modellen

Airconditioning modellen. Van Mobiele Airco's tot luxe design Airconditioning!

Alle soorten airco's

Het Klimaplan programma kenmerkt zich door vele modellen en uitvoeringen en biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Belangrijk voor uw keuze is onder meer de vraag of u één (single-split) of meerdere ruimtes (multi-split, VRF) wilt koelen en of u deze ruimte(s) ook wilt verwarmen en/of wilt reinigen.

airco_mobiel

Mobiele airco's

Mobiele airco's zijn onder te verdelen in split en monosystemen. In beide gevallen zit de compressor in het binnendeel, wat betekent dat de airconditioners wel wat meer geluid maken dan een vaste airconditioner.

airco_wandmodel

Wandmodellen Airco's

Onze wandmodellen zijn lichte en compacte units die aan de wand worden gemonteerd. Hierdoor houdt u alle ruimte vrij voor uw inrichting.

airco_designmodel

Design airconditioning

Een airco moet comfort bieden, maar ook een lust voor het oog zijn. Precies zoals u het wilt hebben. In een effen kleur of als compleet artwork.

airco_plafondmodel

Vloer/plafondmodel Airco

Dit betreft een lichte en compacte unit die laag aan de wand of tegen het plafond gemonteerd kan worden. Bij de laatste oplossing is de unit gedeeltelijk in te bouwen.

vb_multisplitmodel01

Multisystemen (VRF Systeem)

Een Multisysteem maakt het mogelijk om met één centraal buitendeel meerdere ruimtes zeer efficiënt te klimatiseren, dit met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte.

cassette_geen_cover

Cassettemodellen Airconditioning

De cassette airconditioningsystemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn.

airco_kanaalmodel

Kanaalmodellen

Het kanaalmodel kan volledig worden weggewerkt in het plafond. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. Hierdoor houdt u alle ruimte over voor uw inrichting.

computerruimte

Computerruimte

Steeds meer bedrijven worden steeds meer afhankelijk van hun computer- c.q. serverruimte. De computerruimte vormt veelal het hart van een organisatie.

lucht

Luchtsokken

Luchtsokken geven een tochtvrije en gelijkmatige luchtverdeling, hebben een lage uitblaassnelheid, hoge circulatievoud, eenvoudig te reinigen, krimpvrij, geruisarm, geluiddempend en licht in gewicht.