Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Van mobiele airco’s tot luxe design airconditioning

KlimaPlan, ook voor particulieren.

Klimaplan heeft uitstekende oplossingen voor in uw woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Ons assortiment kenmerkt zich door de vele modellen en uitvoeringen en biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Belangrijk voor uw keuze is onder meer de vraag of u één (single-split) of meerdere ruimtes (multi-split, VRF) wilt koelen en of u deze ruimte(s) ook wilt verwarmen en/of wilt reinigen.

Vrijblijvend advies gesprek

U hoort en ziet veel op internet maar weet niet wat u nou echt moet aanschaffen om tot een goed klimaat te komen. Onze adviseurs nemen alles met uw door en adviseren u over zaken als modellen, capaciteit, bediening, geluid en niet te vergeten het esthetische verhaal. U krijgt na het vrijblijvende adviesgesprek een uitgewerkt voorstel met alle benodigde zaken daarin opgenomen. Als u akkoord gaat met ons voorstel dan zullen de afgesproken zaken bevestigd worden en zal er een planning worden gemaakt waarin alle facetten van de uitvoering zullen worden vastgelegd. Wij ontzorgen u van A tot Z en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

 
Bezoek het Daikin Experience Center in Breukelen

Wij heten je graag van harte welkom in het Experience Center in Breukelen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort. Wij nemen je mee in de verschillende mogelijkheden om diverse woon-/werkruimtes te voorzien van Daikin airconditioning. Ook kan je ontdekken welke oplossingen er zijn voor duurzame verwarming met een Hybride of All electric warmtepomp. Het experience center zit recht tegenover onze KlimaPlan vestiging in Breukelen.

 

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

[contact-form-7 id="1508"]

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs.