Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Airconditioning is Niet alleen een luxe, maar veelal ook noodzaak

Airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat

Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat. Airconditioning & ventilatie is daarom niet alleen een luxe, maar veelal ook een noodzaak.

Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehaaglijk gevoel te maken hebben met temperatuur en te weinig verse lucht. Door te hoge temperaturen en te weinig verse lucht vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent.

Klimaatbeheersing zonder zorgen

U hoort en ziet veel op internet, maar weet niet wat u nou echt moet aanschaffen om tot een goed klimaat te komen. Onze adviseurs nemen alles met u door en adviseren u over zaken als modellen, capaciteit, bediening, geluid en niet te vergeten het esthetische verhaal. U krijgt na het vrijblijvende adviesgesprek een uitgewerkt voorstel met alle benodigde zaken daarin opgenomen. Als u akkoord gaat met ons voorstel dan zullen de afgesproken zaken bevestigd worden en zal er een planning worden gemaakt waarin alle facetten van de uitvoering zullen worden vastgelegd. Wij ontzorgen u van A tot Z en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Wij werken voor bedrijven, particulieren en andere installatiebedrijven

Wij ontzorgen niet alleen de particulier, maar adviseren ook bedrijven in de vastgoed en ook de installatiebedrijven die het speciale werk graag uit handen geven. Van slaapkamer tot een wooncomplex met 167 warmtepompen. Bij KlimaPlan bent u aan het juiste adres. KlimaPlan niet te klein voor het grote werk en niet te groot voor het kleine werk.

 
Energiezuinig en duurzaam

Gezonde lucht en een prettig klimaat zijn belangrijk voor het welzijn van mensen. Met onze concepten realiseert u een aangenaam binnenklimaat op een energiezuinige en duurzame manier. Wij adviseren u ook inzake de te verkrijgen subsidies op de door KlimaPlan geleverde installaties. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden en lees ook verder op onze pagina over subsidies.

   

Uitstekende partner in airconditioning, warmtepomp & ventilatie

KlimaPlan Klimaattechniek is de juiste partner om voor uw kantoor-, gebouw- of woonomgeving het meest optimale systeem te leveren en te installeren. Ga niet als aannemer aan de slag, maar laat KlimaPlan alle benodigde aspecten voor u uit handen nemen. Wij adviseren en ontzorgen u graag van A tot Z.

Offerte aanvragen? Of meer informatie aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over onze oplossingen of dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak met één van onze adviseurs.