Welkom

Welkom bij Klimaplan klimaattechniek

Airconditioning voor bedrijven

Airconditioning is het reguleren van lucht in binnenruimtes. Slechte regulering van de lucht in uw bedrijf kan leiden tot slechtere prestaties van uw personeel. Het is dus belangrijk om te zorgen dat de lucht in uw bedrijf altijd perfect is. Klimaplan is dé specialist op het gebied van airconditioning voor bedrijven! Het laten verzorgen van uw airconditioning door Klimaplan brengt veel voordelen met zich mee. Vul het onderstaande formulier in, of lees verder

 

Airconditioning installatie van A tot Z

Klimaplan is gespecialiseerd in het verzorgen van airconditioning voor bedrijven en particulieren. Naast het leveren van professionele airconditioninginstallaties beschikken wij over alle kennis die nodig is om deze te installeren en te onderhouden. Zo heeft u geen omkijken naar de airconditioning in uw bedrijf of woning.

 

cert_verticaalVoordelen airconditioning van Klimaplan

Uit onderzoek blijkt dat de helft van de klachten over een onbehagelijk gevoel te maken hebben met de temperatuur. De productiviteit van personeel kan tot wel 30 procent dalen door een te hoge temperatuur. Naast het regelen van temperatuur beschikt de airconditioning van Klimaplan over veel meer voordelen:

  • Filtering en zuivering van de lucht
  • Verwarming van de lucht (indien warmtepomp)
  • De luchtvochtigheid op peil houden
  • Koeling van de lucht

Advies over airconditioning

Bij ons staat de klant centraal. Daarom bekijken wij graag in samenspraak met de klant de mogelijkheden. Onze ervaren adviseurs en medewerkers helpen u graag bij het vinden van de installatie die bij u past. Bent u geïnteresseerd in professionele airconditioning voor uw bedrijf? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meteen geheel een vrijblijvende offerte aanvragen, vult u dan het onderstaande formulier in.