Milieu & Energie

Milieu & Energie - Energiezuinige Installaties

Energie management

Speciaal voor energiegrootverbruikers beschikt Klimaplan over een gespecialiseerd Energie Management Team. Het team adviseert over het beperken van energieverbruik. Zij kunnen turn-key besparingsmaatregelen realiseren op basis van een goed onderbouwd plan dat uiteraard is voorzien van de benodigde investeringen en terugverdientijden. Desgewenst garandeert het Energie Management Team de terugverdientijden in de vorm van een energieprestatiecontract. Ook het bijbehorende subsidietraject regelen wij. Door beheer op afstand van de nieuwe energiezuinige installaties ontstaat een managementrapportage die een duidelijk inzicht geeft in de bereikte besparingen.

 

Aantrekkelijke lening voor energiezuinige producten

De overheid wil het energieverbruik van woningen terugdringen. Klimaplan wil hier graag aan bijdragen en is een samenwerking aangegaan met Freo (onderdeel van de Rabobank en verkozen tot beste kredietverstrekker 2009). Freo biedt particulieren een zeer aantrekkelijke rente als u leent voor een geselecteerd aantal energiezuinige producten. Vraag naar uw mogelijkheden bij onze adviseurs of maak meteen een afspraak en sla twee vliegen in één klap: bespaar op uw energiekosten en spaar het milieu.

Kosten en het milieu besparen

Klimaplan installatietechniek helpt u kosten te besparen op het gebied van energie. Tegelijk helpt u het milieu een handje, zodat het mes aan twee kanten snijdt. U zult verbaasd zijn over de analyse van uw energieverbruik en verrast zijn over de besparingsmogelijkheden die wij u aanreiken. Lees verder »
Tijdens het onderzoek worden verschillende onderdelen belicht;

Energiebesparingsonderzoek

Energiebesparingsplan voor de milieuvergunning

Energie-inkoop

Energielabels

energielabel

De labels zijn ontwikkeld om het bewust omgaan met energie te stimuleren. Zuinig omgaan met energie is immers niet alleen kostenbesparend, het is ook belangrijk voor het behoud van ons milieu. Bovendien is de voorraad fossiele brandstof, waaruit energie wordt opgewekt, beperkt. Wie aan de hand van het label kiest voor een apparaat met klasse A, weet dat hij of zij kosten bespaart en tegelijkertijd een bijdrage levert aan het behoud van het milieu.